cap5
fotoofi mapaoficina final1     Des de l' any 1971 em anat construint la major quantitat d' habitatges a Terrassa, i sempre a les millors zones de la ciutat. Per a nosaltres una nova promoció no es només un espai buit on edificar; es construir un espai que disposi de tots els serveis necessaris per a les famílies que aniran a viure. Desprès de construir milers d' habitatges, ens sentim orgullosos d' haver re urbanitzat importants zones de la ciutat, i també que moltes famílies gaudeixin dels habitatges més confortables i més ben acabats, perquè la qualitat de vida dels nostres clients és la nostra millor garantia de futur. Tota aquesta experiència, juntament amb l' afany d' anar-nos superant cada dia en la nostra tasca, ens ha convertit en una de les immobiliàries de referència de Terrassa.  Aterba, habitatges de qualitat fets per viure.

     Desde 1971 llevamos construyendo en Terrassa la mayor cantidad de viviendas y siempre en las mejores zonas de la ciudad. Para nosotros una nueva promoción no es solo una parcela donde poder edificar; es construir un espacio que disponga de todos los servicios necesarios para las familias que irán a vivir allí. Después de construir miles de viviendas, nos sentimos orgullosos de haber reurbanizado importantes zonas de la ciudad, y también de que muchas familias dispongan de unas viviendas confortables y de la mejor calidad, porque la calidad de vida de nuestros clientes es nuestra mejor garantía de futuro. Toda esta experiencia, junto con el afán de superarnos en el día a día, nos ha convertido en una de las inmobiliarias de referencia de Terrassa.  Aterba, viviendas de calidad hechas para vivir.


 Aterba.  Promocions Immobiliàries
Fra Bonaventura Gran 20   08224   Terrassa
icono telefono         telèfon   93 7339911        fax   93 7339910                                                                      mail.       This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


PROMOCIONS AL LLARG DEL TEMPS:

72-83 WEB 84-94 WEB 95-2012 WEB