cap5

D'acord amb l'establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva normativa de desenvolupament, l'informem que les dades personals proporcionades per Vostè passaran a integrar-se en un fitxer titularitat d'IMMOBILIÀRIA ATERBA, S.L., mantenint-se en tot cas la confidencialitat de la informació facilitada.

IMMOBILIÀRIA ATERBA, S.L. presumeix que les dades introduïdes per Vostè són correctes, exactes i veraces, en cas contrari Vostè serà el responsable de la inexactitud de les mateixes.

La finalitat de la recollida d'aquestes dades és poder disposar de la informació necessària per a tramitar la seva consulta a través de la nostra plataforma web i així poder donar-li una resposta convenient.

Tanmateix, les dades facilitades poden ser emprades per tal de poder proporcionar-li informació per part d'IMMOBILIÀRIA ATERBA, S.L. referent a productes que puguin ser del seu interès, ja sigui per correu electrònic o postal.

Vostè disposa de la possibilitat d'exercir en tot cas els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició previstos en la normativa vigent de protecció de dades, mitjançant escrit dirigit a IMMOBILIÀRIA ATERBA, S.L. amb adreça al C/ Bonaventura Gran, 20, C.P. 08224 Terrassa (Barcelona), o mitjançant correu electrònic dirigit a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. , adjuntant en ambdós casos còpia del seu DNI.