cap5
RAMBLA INICIOWEB mapa rambla.irineu 780x489

P1030393 03 DUTXA P1030401 P1030285 P1030291
02 BANY tassa i bidet P1030405 04 BANY aixeta 07 PORTA menjador i cuina 01 BANY

    
    L' Edifici Rambla . Ireneu
  es situat a la Rambla, l’ espai semipeatonal de referència de la ciutat per passejar, comprar i gaudir amb tota comoditat, sense trànsit i sense sorolls. A un pas dels eixos comercials amb més tradició de Terrassa, gaudeix de totes les avantatges de viure al centre, envoltat de tot tipus de comerços, serveis, línies de transport públic i estar a només 2 minuts del metro del Vallès. Situat entre els carrers d’ Ireneu i la Rambla.
Habitatges assolellats de 2, 3 i 4 dormitoris. Dúplex de 4 dormitoris amb àmplies terrasses. Pisos amb pati. Places de pàrquing i acabats exclusius.

     El Edificio Rambla . Ireneu   está situado en la Rambla, el espacio semipeatonal de referencia de la ciudad para pasear, comprar y disfrutar con toda comodidad, sin tránsito ni ruidos. A un paso de los ejes comerciales tradicionales de Terrassa, dispone  de todas las ventajas de vivir en el centro, rodeado de todo tipo de comercios, servicios, lineas de transporte público, y estar a solo dos minutos del metro del Vallès. Situado entre las calles Ireneu y la Rambla. Viviendas soleadas de 2, 3 i 4 dormitorios. Dúplex de 4 dormitorios con amplias terrazas. Pisos con patio. Plazas de párking y acabados exclusivos.

SOLAMENT DISPOSEM DE PLACES DE PÀRQUING.  informa' t

Error: No articles to displaySeleccioneu una tipologia, els acabats, el fullet informatiu o la simulació virtual dels habitatges d' aquesta promoció.
VIRTUAL VISTES VIRTUALS DE LA PROMOCIÓ
VIVI FULLET PROMO